Entorn i activitats

La finca està situada en el llogaret de Les Voltes, amb deu cases habitades, i pertany al municipi de Riudecols, als límits del Baix Camp (últim poble abans d’entrar al Priorat), de la Província de Tarragona (Catalunya – Espanya).

Riudecols, situat a 1 km., té comerços d’alimentació, i encara els té més importants el poble de Les Borges del Camp, situat a uns 4 km. Per a grans superfícies es pot anar a Reus i també al centre de “Les Gavarres” entre Reus i Tarragona.

PLATGES

Es situa a 17 km. de Cambrils, vila marinera de la Costa Daurada amb platges i reconeguts restaurants.

La connexió amb tota la extensa costa es molt propera donades l’autopista i l’autovia que hi porten, apart de la carretera nacional i de les locals.

És fàcil arribar a les platges situades a prop de Tarragona, de gran bellesa, o les més turístiques de Salou, i a les situades entre l’Atmella i l’Ampolla, més calmes.

I per últim es pot arribar al Delta de l'Ebre, Parc Natural que és la major zona humida de Catalunya, amb una superfície de 320 km2, que compta també amb extenses i solitàries platges.

PRIORAT

El primer poble del Priorat venint del Baix Camp és Porrera, situat a 14 Km. La comarca del Priorat recull dues denominacions d’origen vinícoles, la DOC Priorat i la DO Montsant.

La DOC Priorat, la més antiga, fou establerta en 1954 i agrupa els territoris que pertanyien al domini del prior de la cartoixa d’ Escaladei i la major part de les terres de pissarra de la comarca que aquí és coneguda amb el nom de “licorella”.

Actualment, la DOC Priorat ha guanyat un lloc entre les grans zones vinícoles del món. També compta amb la denominació Montsant, cada vegada més reconeguda per la seva qualitat.

CULTURA

Apart de la Cartoixa d’Escala Dei, situada a la comarca del Priorat, al voltant de la finca de Les Voltes es troben els següents centres d’interès:

  • A 25 km es situa Tarragona, i el conjunt arqueològic de “Tarraco” que ha fet que sigui considerada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.
  • Està propera a la ruta del Císter, amb monestirs com Poblet o Santes Creus.
  • A 12 km es troba Reus, gran centre comercial que compta amb mostres importants del modernisme com l’Institut Pere Mata o la casa Navàs, del arquitecte Domenech i Montaner.
  • Al terme municipal de Riudecanyes es troba el monestir d’Escornalbou.
  • I en zones properes es troben els pobles de Siurana, Prades i Montblanc, de gran valor històric.

GOLF

A la zona es troben el següents camps:

bonmont

Bonmont Terres Noves

Urb. Terres Noves, 84
43300 Mont-Roig del Camp
Tarragona
Tel.: 977 818140
Fax: 977 818146
Web e-mail

costa-dorada

Costa Dorada Tarragona

Ctra. del Catllar km 2,7
43764 El Catllar
Tarragona
Tel.: 977 65 33 61
Fax: 977 65 30 28
Web e-mail

aiguesverds

Club de Golf Reus Aigüesverds

Carretera de Reus a Cambrils, Km. 1,8
43206 Reus
Tarragona
Tel.: 977 752 725
Fax: 977 751 938
Web e-mail

graiera

La Graiera

Ctra. de Calafell a Bellvei, s/n
43280 Calafell
Tarragona
Tel.: 977 16 80 32
Fax: 977 16 80 35
Web e-mail

ENTRETENIMENTS

A 21 km. es troba Port Aventura, un dels parcs temàtics mes emblemàtics d’Europa, amb moltes atraccions i amb una de les muntanyes russes més altes i ràpides.

Adjacent a Port Aventura hi ha el Costa Caribe Aquàtic Parc. També hi ha alternatives de pesca, motos aquàtiques, vela, submarinisme, natació, wind surf, etc.

ESPAIS NATURALS

Apart del ja esmentat Delta de l’Ebre, a la zona es troben les muntanyes de Prades i el Parc Natural de la serra del Montsant, amb esplèndides rutes per caminar o per fer bici de muntanya.

També hi ha les zones de la serra de Colldejou, Pratdip, Montsià, etc., o els camins del Priorat.