Descripció

CASA SENYORIAL RURAL DEL 1602: està situada a la comarca del Baix Camp (Tarragona), amb més de 700 m2 edificats, que es troba enmig d’uns jardins privats amb una superfície al voltant d’una hectàrea, amb vistes al mar a l’horitzó i a les muntanyes que la separen del Priorat.

TOTA LA CASA ESTÀ COMPLETAMENT RESTAURADA I ACTUALITZADA. En ella es combinen mobles i antiguitats que cada generació ha anat aportant i que son propis d’una mansió quatricentenària.

COMPTA AMB EQUIPAMENTS COMPLETAMENT MODERNS a la cuina, banys, dormitoris i salons, inclosa connexió a Wi-Fi. També compta amb reproductor de CD-DVD, taula de ping-pong, radio, TV, equip de música estéreo, i ple equipament per la cuina, amb vitroceràmica i disponibilitat d’una Termo-Mix.

9 DORMITORIS PER FINS A 18 PERSONES, amb una possible incorporació al segon pis d’una altre habitació amb 4 llits, el que fa que la ocupació pugui arribar a les 22 persones.

TOTES LES HABITACIONS DEL PRIMER PIS (6) TENEN EN SEU PROPI BANY, i les del segon pis comparteixen el bany d’aquesta planta i el de la planta baixa, que compta també amb jacuzzi i sauna. Totes les habitacions de la primera planta excepte dues d’elles tenen accés a àmplies terrasses.

LA SEGONA PLANTA compta amb una gran biblioteca, una col·lecció de pintura de Pere Soulere i una taula de billar americà, provinent de la herència d’un altre pintor, Josep Cusachs .

EL MENJADOR TÉ CAPACITAT PER A 18 COMENSALS, o més si se instal·la una taula suplementària annexa. A més a més la cuina compta amb un office addicional i un menjador apart per a cinc persones, i dona a un jardí posterior amb taula per a 8 persones que es pot ampliar amb taules suplementàries.

LA FINCA DISPOSA DE PISCINA RENOVADA EL 2013 i que es situa en un espai que inclou un jardí amb barbacoa de pedra que es pot tancar completament, de tal forma que queda totalment aïllada de la casa i dels restants jardins, sent per tant totalment segura per als nens si es manté la porta tancada.

I DISPOSA PISTA DE TENNIS i de jardins amb diferents espais que quasi arriben a una hectàrea, que envolten tota la casa i l’aïllen completament.